Afscheid Martin en Ivar

Beste allemaal

Niets is oneindig….

Na ruim 25 jaar heb ik besloten dat het voor mij tijd is om een punt te zetten achter mijn werkzaamheden binnen Tandartsenpraktijk de Verbetering en mij te storten op een nieuw hoofdstuk van mijn leven vanaf 1 maart. Wat dat precies gaat worden is nog onduidelijk.

Ik heb altijd met veel plezier voor u klaar gestaan en met u samengewerkt aan uw mondgezondheid.
Deze zorg kan worden voortgezet door mijn collega’s.

Eén ding is zeker, ik ga veel van “mijn” cliënten missen.

Ik wens u het allerbeste en wie weet tot ziens!

Hartelijke groet,
Martin Belga, mondhygiënist

 

Geachte heer/mevrouw,

Graag wil ik u via deze weg informeren over mijn vertrek bij tandartspraktijk de Verbetering. De afgelopen jaren heb ik samen met mijn collega’s u van dienst mogen zijn voor allerhande problemen, vragen en preventieve zorg. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Per halverwege maart zal ik mijn werkzaamheden dichter bij huis voortzetten waarbij ik mij meer ga toeleggen op angstige patiënten.
Bedankt voor uw vertrouwen en het gaat u goed.

Vriendelijke groet,
Ivar Blomsma, tandarts

Share: