Behandelingen

Wij zijn u graag van dienst op het gebied van de algemene tandheelkunde: van de halfjaarlijkse controle tot het volledig opknappen van uw gebit en alles daar tussenin. Daarbij maken wij gebruik van de modernste apparatuur en technieken. Ook voor implantologie bent u bij ons aan het juiste adres!

Een duurzaam behoud van uw gebit, dat staat in al onze behandelingen centraal. Uit de combinatie van onze professionele kennis, de status van uw gebit en uw persoonlijke wensen kiezen we in overleg met u de best passende behandeling. Zo bent u altijd verzekerd van maatwerk, een individuele oplossing voor uw tandheelkundige problemen en wensen.

Uiteraard geldt: Voorkomen is beter dan genezen. In de tandheelkunde werkt het al net zo. Zelfs als u gezegend bent met een gaaf gebit, dan nog is het belangrijk om uw gebit regelmatig te laten controleren. Zo voorkomt u gaatjes of erger. Met goed onderhoud voorkomt u mogelijk langdurige of ingrijpende behandelingen.

Behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt zijn bijvoorbeeld: vullen van gaatjes in uw gebit met gebruikmaking van tandkleurige vullingen; plaatsen van kronen en/of bruggen; trekken van tanden of kiezen; aanmeten van een prothese, frameprotheses en plaatjes; sealen van kiezen; tandvleesbehandelingen.

U bent van harte uitgenodigd uw vragen over de diverse behandelmogelijkheden tijdens uw bezoek voor te leggen aan uw tandarts. De tandarts kan u ook folders overhandigen over de diverse behandelingen.

Tarieven

Jaarlijks stelt de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de tarieven en prestaties in de mondzorg vast. Conform de regels van de  Nza kan in sommige gevallen worden afgeweken van onze standaardtarieven. Dit is van toepassing in geval van extra zorgbehoefte, zoals bij een extreem angstige patiënt of bij een patiënt met een lichamelijke of geestelijke beperking. Een overzicht van de actuele tarieven kunt u vinden op vergelijkmondzorg.nl

Facturering

Als zorgaanbieder geven wij u graag alle aandacht. Daarom hebben wij de verwerking van onze nota’s overgedragen aan Infomedics. De nota van de behandeling en/of zorgmiddelen ontvangt u dan ook van Infomedics. In sommige gevallen wordt uw nota eerst gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest) nota voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden vergoed.